•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dizni je glavna pro-gej organizacija u SAD

Diznijev film 'Zaleđeno kraljevstvo' podstiče homoseksualizam i bestijalnost, smatra pastor Kevin Svanson koji u Koloradu ima svoj radijski šou.

Svanson, član Reformisane crkve, insistira na tome da nije pristalica teorija zavere, ali da je Diznijev animirani film "veoma zao" i da je kompanija Dizni "jedna od glavnih pro-homoseksualnih organizacija u zemlji".

"Ponekad se zapitate da li se nešto veoma zlo dešava ovde. Pitam se da li ljudi misle: 'Znaš, mislim da će ovaj slatki mali film indokrinirati moje petogodišnje dete da bude lezbejka ili da se lagodno nose sa homoseksualnošću ili bestijalnošću", rekao je on.

Svanson, koji veruje da će homoseksualci jednog dana spaliti sve hrišćane, nije prvi koji tvrdi da Diznijevi filmovi imaju pro gej propagandu. Filmski kritičar Stiven Grejdanus takođe je tvrdio da je "Zaleđeno kraljevstvo" puno "tema iz gej kulture".

Grejdanus trvrdi da numera "Let It Go", koja je ove godine dobila Oskara za najbolju pesmu, pokazuje kako junakinja Elsa "prihvata svoj pravi identitet" i time obznanjuje svetu da je nezainteresovana za prosce zbog toga što je lezbejka.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu