•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova saradnja Cruisea i Nicholsona?

Tom Cruise želi ponoviti saradnju sa Jackom Nicholsonom i toliko se zagrejao za tu ideju da ne želi da snima film El Presidente bez Jacka.

Cruise bi u filmu trebao da glumi tajnog agenta koji je dodeljen ne baš dobrom bivšem predsedniku SAD-a. Ubrzo će bivši predsednik biti životno ugrožen i dvojac će morati u beg. Cruise je uveren da bi za ovu akcionu komediju, on i Nicholson bili odličan par.

Tako misli i reditelj filma Doug Liman, a priča se da su on i Cruise posetili Jacka kod kuće kako bi mu predali scenario za film. Zna se da Jack pažljivo bira projekte tako da je ova saradnja i dalje neizvesna, a ako Tom održi reč onda bez Jacka nema ni njega u filmu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu