•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sve što niste znali o slavnima

Brojni fanovi ne znaju kako je Hali Beri dobila ime, zašto se Kejt Vinslet i njen bivši suprug nikada ne voze istim avionom, ko je radio na održavanju stadiona Fulama...

Magazin Glamour, nedavno je objavio spisak neobičnih informacija o poznatim ličnostima, koje fanovi uglavnom neznaju. U kolekciji interesantnih činjenica su i podaci o tome čime su se bavili roditelji nekih poznatih osoba, kako su dobile ime ili sa kim su se zabavljale.

Uma Turman
Otac glumice je tibetanski budistički sveštenik.
Robert Turman bio je među prvim zapadnjacima koji su dostigli ovaj nivo budizma, a takođe je i profesor na Columbia univerzitetu, gde predaje na temu Indo-Tibetanski budizam.

Hali Beri
Glumica koja se često nalazila na listama najpoželjnijih poznatih dama, ime je dobila po supermarketu.
Njeno pravo ime je Marija Hali Beri, a roditelji su za njeno srednje ime, koje je kasnije izabrala za umetničko, inspiraciju pronašli u nazivu lokalne radnje Halle’s.

Kameron Dijaz
Pre nego što je dobila ulogu u filmu “The Mask” nije imala glumačkog iskustva.

Gvinet Paltrou
Ova glumica imala je manju ulogu u filmu “Hook” iz 1991. godine, a mnogi ne znaju da je tada glumila Vendi Darling, glavnu junakinju, ali iz mlađih dana koja se pojavljuje u flešbek scenama.

Benedikt Kumberbač
Glumac je postao poznat zahvaljujući ulozi detektiva Šerloka Holmsa u istoimenoj britanskoj seriji, a i njegov otac imao je svojih pet minuta u svetu glume. Naime, on se 2012. godine pojavio u seriji “Downton Abbey” u božićnom specijalu, gde je igrao sudiju.
I Benediktova majka je imala glumačkih iskustava, jer je u kultnoj seriji “Only Fools And Horses”, glumila majku Rodnijeve devojke, Kasandre. Njih dvoje se pojavljuju i u seriji “Sherlock Holmes”, a to im nije zadalo puno muke, jer su igrali roditelje detektiva, koga igra njihov sin Benedikt.

Rajan Gosling
Uporedo sa glumačkom karijerom, Rajan Gosling imao i svoj indi rok bend “Dead Man’s Bones”, a sa kolegama trenutno priprema drugi album.
Mnogi ne znaju da je celih godinu dana izlazio sa kolegenicom Sandrom Bulok, sa kojom je započeo vezu 2001. godine, a o kojoj i sada ima samo najlepše reči.

Nik Kenon i Maraja Keri
Suprug pevačice Maraje Keri sada je multimilioner, koji je novac zaradio produkcijom i repovanjem, a svoje prve poslovne korake napravio je sa svega 11 godina.
Tada je nastupao kao stand up komičar na Baptist kanalu, koji je bio u vlasništvu njegovog oca. Sa druge strane njegova supruga, Maraja pre koncerta 15 sati spava u prostoriji punoj električnih ovlaživača vazduha.

Danijel Redklif
Glumac koji je širom sveta poznat kao čarobnjak Hari Poter, nalazio se u kadi kada je saznao da je dobio ulogu u filmu koji je snimljen po romanima Džoan Rouling. Tada jedanaestogodišnjak je nedavno otkrio i kako je proslavio tu vest.
“Bio sam u kadi kada sam saznao, a nakon toga mi je dopušteno da pola sata kasnije odem na spavanje, pa sam to iskoristio da gledam seriju “Fawlty Towers”.

Hju Grant
Pre nego što je dobio ulogu u filmu “Four Weddings And A Funeral”, ovaj glumac je radio kao pomoćnik čoveku koji je održavao fudbalski teren kluba Fulam.

Džek Nikolson
Nikolsonova sestra je zapravo njegova majka, a njegovi roditelji su mu baba i deda.
Stvari postaju jasnije kada se otkrije cela priča, a to je da su roditelji njegove majke kada su saznali da je trudna predložili da unuka odgaje kao svoje ime, kako bi ona mogla nesmetano da se posveti karijeri plesačice.

Nikol Kidman
Čuvena glumica užasava se leptira.
“Pokušala sam da prebrodim taj strah. Ušla sam u veliki kavez za leptire u Američkom muzeju nacionalne istorije i pustila da me prekriju, ali nije pomoglo... Iskočila sam napolje. Mogla bih da podnesem da me prekriju bubašvabama, radila sam razne stvari, ali jednostavno mi se ne dopadaju leptiri”, izjavila je ona u jednom intervjuu.

Kristijan Bejl
Majka Kristijana Bejla radila je u cirkusu kao klovn, a glumac je jednom prilikom otkrio da se prvi put poljubio sa devojkom koja je bila akrobatkinja i zvala se Barta.

Lejdi Gaga
Kontroverzna pevačica hit “Born This Way” napisala je za svega deset minuta.
“To je u potpunosti pesma sa magičnom porukom. Nakon što sam je napisala, kapije su se otvorile i druge pesme su mi dolazile same”, objasnila je ona.

Džesi Džej
Ova pevačica je išla u istu školu u kojoj su časove pohađale Adel i Leona Luis.

Hilari Svonk
Danas uspešna glumica, kao tinejdžerka živela je u automobilu, sve dok njena majka nije uštedela dovoljno novca da iznajmi stan.
Ona je takođe učestvovala na dečjim Olimpijskim igrama kao plivačica.

Ben Aflek
Ovaj glumac je za verenički prsten koji je dao svojoj bivšoj supruzi pevačici i glumici Dženifer Lopez, izdvojio 1,2 miliona dolara.
To je više nego dupla vrednost u odnosu na onaj koji je poklonio svojoj sadašnjoj supruzi Dženifer Garner.

Majkl Fasbender
Kao dečak, ovaj glumac je radio kao ministrant u lokalnoj crkvi u Irskoj.

Ešton Kučer i Mila Kunis
I ako mnogi misle suprotno, mladi glumac nije samo lepotan bez mozga. Pre nego što je odustao od školovanja kako bi se posvetio glumi i modelingu, studirao je Fakultet za biohemijski iniženjering.
Njegova devojka Mila Kunis rođena je u Ukrajini, a do svoje sedme godine nije znala ni reč engleskog jezika.

Anđelina Džoli
Jedna od najlepših glumica Anđelina Džoli nema najlepša sećanja iz detinjstva, jer su je druga deca u školi često zezala zbog toga što je nosila protezu i naočare.
Kasnije, kao tinejdžerka pohađala je srednju školu Beverli Hils, koja se nalazi u neposrednoj blizini lokacije na kojoj je snimana čuvena serija “Beverly Hills 90210”.

Dženifer Garner
Ova glumica odrasla je u veoma konzervativnoj porodici, pa nije smela sa se šminka i nosi bikini pre nego što je napunila 16 godina.
U jednom intervjuu ona je izjavila da su njeni roditelji blaža verzija Amiša.

Tom Kruz
Tom Kruz je sa 14 godina želeo da postane katolički sveštenik, zbog čega je išao i na verske seminare.
Veoma se interesovao za svoju religiju, sve do momenta kada se okrenuo sajentologiji.

Kejt Vinslet i Sem Mendez
Sem Mendez pukom srećom je bio sprečen da putuje avionom koji se 11. septembra 2001. godine srušio na Pentagon.
Samo mjesec dana kasnije njegova supruga, glumica Kejt Vinslet letela je sa ćerkom Mijom kada je jedan putnik tvrdeći da je terorista ustao sa svog sedišta i vikao kako će svi umreti.
Primorao je pilota da prinudno sleti, nakon čega je uhapšen, a od tog dana Vinslet i njen suprug nikada ne putuju istim avionom, kako njihova ćerka ne bi ostala siroče.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...