•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako je Patrick Stewart reagovao na natpise da je homoseksualac

Guardian je nedavno greškom napisao da je poznati glumac Patrick Stewart homoseksualac.

U članku o Ellen Page stajalo je: "Neki slavni homoseksualci, kao Sir Patrick Stewart, smatraju da je izlazak Ellen Page iz ormara vest o kojoj vredi pisati".

Međutim, legendarni Jean Luc Picard nije reagovao negativno već se na svom profilu na Twitteru osvrnuo na članak kroz nekoliko šaljivih objava.

"Ali ja imam, ono, pet ili čak SEDAM hetero prijatelja i mi totalno pijemo pivo i jedemo puno pilećih krilaca", a našalio se i na račun svog prijateljstva sa gay glumcem Sir Ianom McKellenom: "Ne možete se zaraziti homoseksualizmom viseći s LGBT ljudima".

A na kraju je u svemu pronašao i svetlu stranu: "Uglavnom, ovo je dobra promena... Barem se nisam probudio i na internetu saznao da sam ponovo umro".

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....