•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoni Dep u novom SF trileru kao istraživač uploadovan na net

Virtuelna svest (Transcendence) stiže u aprilu u bioskope!

Režiju filma 'Virtuelna svest' (Transcendence) potpisuje oskarovac Voli Fister (Wally Pfister), slavni direktor fotografije svih najuspešnijih filmova Kristofera Nolana (Christopher Nolan) Betmen trilogija, Memento, 'Početak' (Inception).

Navikli smo da gledamo Džonija Depa u ekscentričnim ulogama (Pirati sa Kariba, Mračne senke, Usamljeni osvetnik…), ali u filmu „Virtuelna svest“ publika će biti u prilici da ga vidi u najmračnijem izdanju do sada. Dep glumi istraživača iz bliske budućnosti koji biva uploadovan na Internet čime uspeva da postane “svesna mašina koja prevazilazi granice biologije”.

U fokusu filma je doktor Vil Kaster (Džoni Dep), jedan od najeminentnijih istraživača u domenu veštačke inteligencije. Na korak je da stvori mašinu sa veštačkom inteligencijom i ljudskim emocijama koja može da nadmaši mogućnosti ljudskog mozga. Kontraverzni eksperimenti su ga učinili poznatim, ali ujedno i metom radikalnih aktivista koji čine sve da osujete njegov projekat. Ipak, i protiv svoje volje oni mu pomažu da stigne do finalne faze projekta: postaje izvor ljudskih emocija za mašinu. Njegova supruga Evelin (Rebeka Hal) i prijatelj Maks Voters (Pol Betani) postaju svesni da više ne mogu kontrolisati Vila koji žudi za sve većim saznanjima i moći…Koliki su izgledi da se Vil zaustavi u svojim namerama saznajte 17. aprila u bioskopima!

Uloge u filmu „Virtuelna svest“ tumače Džoni Dep (Džoni Dep), Morgan Friman (Morgan Freeman), Kejt Mara (Kate Mara), Kilijan Marfi (Cillian Murphy), Pol Betani (Paul Bettany), Kol Hauzer (Cole Hauser), Džoš Stjuart (Josh Stewart), Rebeka Hol (Rebecca Hall) i Klifton Kolins junior (Clifton Collins Jr.).

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...