•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uspešno završena audicija za animirani film „Rio 2 3D“!

Za dečije glasove u sinhronizaciji animiranog filma „Rio 2 3D“ održana je javna audicija u kojoj je učestvovalo preko 50 dece. Cilj audicije je bio da se odaberu jedna devojčica i jedan dečak koji bi dali glasove deci plave are Plavka, glavnog junaka animiranog filma.

Brojni zainteresovani dečaci i devojčice, uzrasta od sedam do dvanaest godina, danas su se zabavali na audiciji i naučili ponešto o glumi i načinu na koji se sinhronizuju animirani filmovi.

Žiriju, koji su činili producent Marko Kon, glumac Marko Marković i producent zvuka Srđan Čolić, bilo je teško da odabere između velikog broja talentovanih učesnika i učesnica. Umesto dva nova glasa, žiri je odabrao čak pet! Troje dece koje je žiri naknadno odobrao, učestvovaće u snimanju grupnih scena u animiranom filmu „Rio 2 3D”.

Milja Momčilović, Marko Arsić, Tara Šćepanović, Mihailo Stanojević i Matija Bogić dobili su mogućnost da učestvuju u sinhronizaciji najzabavnijeg filma ove godine „Rio 2 3D“!

Plavko, plava ara koja vas je nasmejala i zabavila u prvom delu animiranog filma „Rio“, živi savršeni život u Rio de Žaneiru sa svojom voljenom ženom Biserkom i njihovo troje dece. Ali, kada Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice, stvari se komplikuju… Porodica odlazi iz magičnog Rio De Žaneira u nepoznate šume Amazonije, u kojima se Plavko, kao smotana gradska ptica, ne snalazi baš najbolje.

Glavne uloge u sinhronizaciji ponavljaju glumci iz spektakularnog prvog dela – Dragan Mićanović daje glas Plavku, Ana Sofrenović dočarala je Biserku, dok Bojan Žirović igra zloću Najdžela. Režiju sinhronizacije potpisuje Dragan Vujić Vujke, a u drugom delu „Rija“ pojavljuju se i novi junaci kojima će glasove dati poznati domaći glumci Marko Živić, Milan Antonić, Srđan Timarov i najmlađi radijski voditelj Marko Daraboš, poznatiji kao Mali Marko.

Animirani film „Rio 2 3D“ stiže u domaće bioskope 10. aprila.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...