•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emir Hadžihafizbegović proglašen najboljim glumcem u jugoistočnoj Evropi

Emir Hadžihafizbegović proglašen je najboljim glumcem u jugoistočnoj Evropi za 2013. godinu. O najboljem je odlučivao žiri festivala "See a Paris", a nagrada će mu biti dodeljena 27. aprila u teatru „Le Palace" u Parizu.

- Srećan sam. To mi je do sada najveća nagrada u karijeri. Prema saznanjima koja su došla do mene, dobio ju je još samo Miki Manojlović. Po priznanje ću ići iz Štokholma, jer nas u isto vreme čeka 12 izvođenja predstave "U Zvorniku ja sam ostavio svoje srce" u Skandinaviji - istakao je Hadžihafizbegović, koji je samo u prošloj godini osvojio sedam nagrada za najboljeg glumca na festivalima širom Evrope.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...