•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio u bliskom kontaktu sa obožavateljem

Slavni glumac Leonardo DiCaprio verovatno je navikao na horde obožavatelja koji ga čekaju na svakom koraku, ali čini se kako ga ništa nije moglo pripremiti na nezgodni trenutak u kojem se zatekao na crvenom tepihu tokom Santa Barbara Film Festivala.

Naime, tokom dolaska na festival, obožavatelj Vitalli Seduik toliko se oduševio što je video svog omiljenog glumca te je uspeo dotrčati do njega i - zagrliti ga oko noge. Nakon nekoliko neugodnih sekundi, čuvari su prekinuli 'zabavu' i udaljili ga od slavnog glumca.

Čini se kako se DiCaprio nije previše uznemirio zbog neuobičajenog zagrljaja budući da je imao smešak na licu.

Ovo nije Seduikov prvi pokušaj fizičkog kontakta sa slavnim osobama. Nedavno je pokušao doći do Bradleyja Coopera na dodeli SAG nagrada, a 2012. godine pokušao je (ali nije uspeo) da poljubi Willa Smitha.

Website:cafe.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...