•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Dior' plaća Jennifer Lawrence 20 miliona dolara?

Jennifer Lawrence, kako izveštavaju strani mediji, nakon niza filmskih uspeha, očekuje i onaj na modnom planu. Glumica bi, naime, mogla potpisati novi, ali mnogo unosniji ugovor s “Diorom”, piše “Daily Mail”.

Prema novom ugovoru, saradnja bi trajala tri godine, a za sada se špekuliše da bi Lorens kao zaštitno lice mogla dobiti 20 miliona dolara. Poređenja radi, Robert Pattinson u saradnji s istom modnom kućom dobio je 12 miliona, a Blake Lively s “Guccijem” 4 miliona dolara.

Pregovori su još u toku, a ako dvadesettrogodišnja holivudska zvezda potpiše ugovor, u sledeće tri godine na crvenom tepihu moraće da nosi isključivo “Dior”. Ipak, francuski modni div još nije komentarisao ove natpise.

Jennifer je s “Diorom” prvi put sarađivala u modnoj kampanji početkom 2013. godine, a Raf Simons priznao je da ga je, jednostavno, oduševila. Od tada redovno nosi njegove kreacije, a najpoznatija je raskošna bela haljina u kojoj je primila svog prvog Oskara.

Prethodna zaštitna lica “Diora” bile su Natalie Portman , Marion Cotillard, Mila Kunis i Charlize Theron.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu