•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trejler za film 'Mamula' reditelja Milana Todorovića!

Najnoviji film reditelja Milana Todorovića 'Mamula' premijeno će biti prikazan našoj publici 08. marta u okviru ovogodišnjeg FESTA!

Nakon svetski uspešnog filma “Zona mrtvih”, reditelj ostaje u istom žanru dajući nam mističnu i mračnu priču kojoj: “Ne nedostaju ni uzbudljivije akcione sekvence, napete potere niti epske borbe i na kopnu i na moru. Publika će biti uvučena u avanturu filma fantazije, neuobičajenog žanra za domaću kinematografiju”.

Radnja filma “Mamula” govori o dve američke turistkinje koje dolaze u Crnu Goru da posete svog starog prijatelja. Nakon nekoliko dana uživanja, družina odlučuje da poseti napušteno ostrvo Mamula, iako su upozoreni na čudna dešavanja i legende koje kruže o tom mestu. Tamo zatiču misterioznog ribara koji drži zatočenu prelepu devojku. U pokušaju da oslobode zarobljenicu shvataju da je ona zapravo sirena, koja ih svojom pesmom i izgledom opčinjava, ali se ubrzo pretvara u krvožednog monstruma koji im neće dozvoliti da živi napuste Mamulu.

Pored Dragana Mićanovića, Miodraga Mikija Krstovića, Slobodana Stefanovića i Sofije Rajović, u filmu igraju i strani glumci, Kristina Klebe, Natalie Burn i legenda svetskog glumišta Franco Nero.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....