•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi trailer za film 'Captain America: The Winter Soldier'

Film ,Captain America: The Winter Soldier, u bioskope dolazi 4. aprila 2014. godine.

Režiju potpisuju Anthony Russo i Joe Russo, a uloge tumače Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Georges St-Pierre, Hayley Atwell, Toby Jones, Emily VanCamp i Maximiliano Hernández.

'Captain America: The Winter Soldier' nastavlja tamo gde se stalo sa filmom 'Marvel’s The Avengers'. Steve Rogers ima problema da prihvati svoju ulogu u modernom svetu i udružuje se sa Natashom Romanoff, aka 'Crna udovica', kako bi se borio protiv moćnog neprijatelja.

Juče je objavljen novi trailer za ovaj film.

Podeli:



Preporucujemo