•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Universal' spreman za četvrti nastavak 'Riddick-a'

Ovo su reči glavnog glumca u franšizi, Vina Dizela, koji je pre toga, svojim fanovima na Fejsbuku saopštio da prodaja DVD/Bluray izdanja filma „Riddick“ ide odlično!

Treći nastavak filma, koji se vratio korenima, a opet je uspeo da održi kontinuitet priče sa predhodnim filmom, koštao je, za uslove Holivuda, skromnih 39 miliona dolara. Iako je zarada bila dvostruko veća (zarađeno oko 100 miliona), postavljalo se pitanje da li je kuća Juniverzal (Universal) zaradila dovoljno da bi snimila i naredni nastavak u franšizi.

Sumnju je otklonio sam Dizel rekavši da je veoma uzbuđen zbog dobre prodaje filma na DVD/Bluray izdanjima i da je „Juniverzal potvrdio da su spremni da krenu sa razvojem četvrtog dela Ridika“!

I režiser filma, Dejvid Tvohi, je potvrdio zainteresovanost da kompletira sagu o Ridiku, s tim što on misli da će za tako nešto biti potreban i peti film!

„Verujem da nas očekuju još dva filma. Ne bih želeo da ova priča ostane bez završetka, iako se možda činilo da smo zbog finansijskog momenta zbrzali priču. Znam kako je izgledao poslednji film i razmišljamo u pravcu da sa još dva filma zaokružimo priču“, izjavio je Tvohi.

Možemo samo da nagađamo o daljim avanturama Ridika, ali smo gotovo sigurni da će se u jednom trenutku vratiti na rodnu planetu Furiju. Takođe mislimo da će rasvetljavanje odnosa sa Vakom (Karl Urban) biti jedan od ključnih elemenata u priči.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...