•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cameron Diaz: Ako nemate zdravlje, nemate ništa

Slavna glumica Cameron Diaz bacila se i u književne vode – objavila je knjigu "The Body Book" čiji je cilj nadahnuti žene širom sveta da slušaju svoje telo, paze kako ga hrane i odnose mu se s razumevanjem i ljubavlju. Kako je i njoj samoj trebalo neko vreme da svoje telo u potpunosti prihvati, pa je htela olakšati put drugim ženama.

- Radi se o brizi za sebe, svoje telo i zdravlje. Ako nemate svoje zdravlje, nemate ništa - naglašava Diaz i dodaje kako deo ličnog rasta dolazi od prihvatanja sebe onakvih kakvih jesmo, a ne kao što neko misli da bismo trebali biti. I sama je imala sumnje u sebe, ali one je guraju napred.

- Jako je važno imati trenutke straha. Oni vas guraju prema napred. Morate biti spremni na propast. Ako niste, onda nema sposobnost za rast - zaključila je slavna glumica.

Shvatila je sa mora da radi za svoje telo, a ne protiv njega. Tu važnu lekciju naučila je kada je imala 27 godina i to na setu filma "Čarlijevi anđeli".

Trenirali smo osam sati dnevno, sedam dana u nedelji i tako tri meseca - ja sam umirala. Plakala sam svaki dan - rekla je Cameron za Self magazine. Iako je počelo mučno, vežbanje joj je postalo prioritet – makar imala samo 15 minuta na dan!

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...