•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi trejler za film Osveta na ženski način (The Other Woman)

Odlična ženska postava koja će vas nasmejati ovog proleća!

Studio „Twentieth Century Fox“ objavio je prvi trejler za film „Osveta na ženski način“ (The Other Woman) koji će se u bioskopima naći početkom aprila 2014. godine.
Tri karakterno različite žene imaju samo jednu zajedničku stavku u životu – izigrao ih je istovremeno isti muškarac. Više nije bitno koja će biti sa njim, već kako se osvetiti! Osveta na „ženski način“ ih dovodi u niz komičnih situacija. Da li postoji strašnija stvar od ženske osvete? Odgovor na to pitanje dobićete ovog proleća!

Nakon što saznala za svog dečka (Nikolaj Koster-Valdou) da je oženjen, glavni ženski lik (Kameron Dijaz) pokušava da svoj poljuljani život sredi i vrati se na „pravi put“. Međutim, kad slučajno upozna njegovu ženu (Lesli Man), uviđa da njih dve imaju mnogo toga zajedničkog. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Nakon što otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene udružuju snage i osmišljavaju zajedničku osvetu.

Vodeće uloge u filmu „Osveta na ženski način“ tumače Kameron Dijaz (Cameron Diaz), Kejt Apton (Kate Upton) i Lesli Man (Leslie Mann). Glavni muški lik je zgodni Nikolaj Koster-Valdou (Nikolaj Coster-Waldau), poznat široj javnosti po ulozi Džejmija Lanistera u kultnoj seriji „Igra prestola“.

U filmu se pojavljuju američka rep zvezda i glumica Niki Minaž (Nicki Minaj) i mlada muška zvezda u usponu Tejlor Kini (Taylor Kinney), koji je poznat ženskoj publici iz video spota Lady Gage 'You and I'.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...