•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pamela Anderson se opet udaje, bivšem još jedna šansa

Pamela Anderson daće još jednu šansu bivšem suprugu Riku Salomonu. Naime, ovaj par ponovo će se venčati.

Zvezda “Čuvara plaže” pokazala je veličanstveni dijamantski prsten na nadavno održanoj gala večeri za prikupljanje pomoći žrtvama Haitija. Ova 46-godišnja glumica rekla je: “Veoma smo srećni. Naše porodice su srećne i to je jedino što je važno”, preneo je Yahoo. Prvi put par se venčao u Las Vegasu 2007. godine. Tada je Pamela radila kao asistentkinja mađioničara u Planet Hollywood. Posle jednog nastupa, venčala se sa Salomonom i to tokom 90-minutne pauze. Razišli su se gotovo odmah potom, a zvanično razveli 2008.
Ipak, u oktobru je Pamela fotografisana u toplesu na plaži gde joj je društvo pravio upravo Salomon.

Ovo je njen četvrti brak. Kratko je bila sa Tomijem Lijem (s kojim ima dva sina tinejdžera) i Kidom Rokom.

Kada je reč o Salomonu, on ima dvoje dece sa prvom suprugom, glumicom Elizabet Dejli i kratko je bio u braku sa Šenon Doerti. Takođe, viđao se sa Paris Hilton, s kojom je snimio čuveni kućni video “za odrasle”.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu