•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još jedna glumica pred razvodom

Glumica i bivši hokejaš, Hilary Duff i Mike Comrie, odlučili su se sporazumno rastati, što je časopisu People potvrdio i potparol para.

"Nije bilo nikakvog incidenta. Preispitivali su ovu odluku već neko vreme i trudili su se da spase svoj brak. Išli su i na bračno savetovanje, ali na kraju su shvatili da bolje funkcionišu samo kao prijatelji", rekao je izvor blizak paru koji ima jednoipogodišnjeg sina Lucu Cruza.

Hilary je svojevremeno bez dlake na jeziku pričala o seksu s Mikeom, a njihov razvod mnoge je iznenadio jer su se u javnosti činili kao skladan par.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...