•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dejvid Linč nastavlja snimanje Tvin Piksa?

Evo lepe vesti za sve one koji i dalje žude za kafom i parčetom pite od trešanja iz kafea “Double R Diner”.

Reditelj Dejvid Linč je za sve njih spremio iznenađenje, jer je odlučio da se vrati u tajnoviti gradić Tvin Piks, kako bi nakon 25 godina, serija mogla da dobije konačni kraj.

Serija, čije je emitovanje iznenada prekinuto 1991. godine, dala je nagojveštaj u jednoj epizodi da bi moglo da dođe do nastavka. Naime, duh Lore Palmer, šapnuo je FBI agentu Dejlu Kuperu da će se ponovo sresti za 25 godina.

Prajmtajm drama, počela je da se emituje 1989. godine, tako da će Lora Palmer izgleda ispuniti svoje obećanje, jer se Linč uveliko priprema za nastavak snimanja serije.

U Los Anđelesu se čak pojavio i oglas za kasting, za ulogu konobarice, sa svim potrebnim upustvima šta uloga iziskuje.

Pošto će specijalno izdanje Tvin Piksa kojim želi da se obeleži jubilej od početka emitovanja serije, biti objavljeno na Blu Reju, postoji mogućnost da će se nove epizode naći i kao dio ovog specijalnog DVD seta.

Serija je svojevremeno imala čak 14 nominacija za nagradu “Emi”.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...