•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hobit prvi na listi filmova koji su skidani ilegalno u 2013.

Hobit: Neočekivano putovanje je film koji je najviše skidan ilegalno po raznim torrent stranicama u prošloj godini, objavio je TorrentFreak.

Na vrhu liste našli su se i filmovi poput Odbeglog Đanga, Iron Mana 3 i Paklenih ulica 6.

Hobit je na BitTorrentu zabeležio više od 8,4 miliona preuzimanja, sledi ga Đango sa 8,1 miliona preuzimanja.

Lista ima i nekoliko iznenađenja jer nedostaju nove Igre gladi i Čovek od čelika, koji su relativno kasno postali dostupni, a najveće iznenađenje na listi je Gangsterski odred koji je najmanje zaradio od hitova na listi, a plasirao se na 7. mesto.

Lista pokazuje i da su i dalje piratski filmovi vrlo popularni, posebno kada su u pitanju filmovi koji još nisu stigli u video klubove.

Procene su da su su bioskopi širom SAD godinu završili sa skoro 11 milijardi dolara prihoda, što je najbolji rezultat u istoriji, ali i pokazatelj u prilog tezi da piratski filmovi ne škode zaradi od prodaje bioskopskih karata.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila