•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čemu uspeh u karijeri, ako imate slom u privatnom životu?

Glumica Nicole Kidman nedavno je otvorila dušu i otkrila neke pojedinosti iz svog privatnog života gde se najviše osvrnula na bolan period razvoda od glumca Toma Cruisea.

Zvezda filma “The Grace of Monaco” koji uskoro stiže u bioskope (14. marta), od Toma se razvela nakon 11 godina braka. Glumica kaže kako joj je upravo taj period života prilično negativno uticao i na sveukupni utisak nagrade Oscar, koju je dobila za ulogu u filmu “The Hours” i da joj je to ostavilo sve zajedno neki gorak okus u ustima. Ukratko, glumica ističe kako joj je dobijanje jedne tako prestižne nagrada zapravo ukazalo na veliku prazninu njenom u životu.

- Proživljavala sam značajan uspeh u karijeri, ali veliki slom u privatnom životu - ispričala je glumica koja kaže kako danas bira manje uloge za razliku od pre recimo deset godina.

- Na taj način ne moram ‘nositi’ celokupni film i u tom slučaju to nije onda rad od šest ili sedam meseci nego dođem na set tipa tri nedelje i nakon toga odem kući - ispričala je i na pitanje novinara izjavila kako je njen brak sa Cruiseom bilo prilično štetan.

Kidman je danas srećno udata za country pevača Keitha Urbana sa kojim živi u Nashvilleu i sa kojim ima dve ćerkice.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...