•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kompletira se ekipa filma Ant-Man, poznat glavni glumac!

Konačno smo saznali ko će biti Ant-Man u novom Marvelovom filmu koji je u najavi. Paul Rudd je odabran za glavnu ulogu u filmu za koji rediteljsku palicu drži Edgar Wright a čija premijera se očekuje 2015. godinu.

Rudd se borio za glavnu ulogu sa Josephom Gordonom-Levittom i iako je celo vreme bio favorit. Pretpostavlja se kako je vest da će se Gordon-Levitt naći u filmu Sandman, baziran na liku iz direktnog Marvelovog rivala - DC Entertainmenta, samo ubrzala donošenje odluke.

Ant-Man bi mogao biti malo drugačiji Marvelov film s obzirom da se nalazi u rukama Edgara Wrighta, reditelja poznatog po filmovima koje fanovi jako vole, a koji su kombinacija akcije, naučne-fantastike i komedije.

Scenario za Ant-Mana zajednički potpisuju Edgar Wright i Joe Cornish, a radnja će se vrteti oko dr. Hanka Pyma, biohemičara koji otkrije serum pomoću koga može menjati svoju veličinu mrava i razvije instrument koji mu pomaže u komunikaciji i kontrolisanju insekata.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....