•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Kung Fury' ima sve što pravi trash hit mora imati, pogledajte trailer!

Ove smo godine imali prilike da vidimo 'Sharknado' i 'Big Ass Spiders', dva trash klasika koja su osvojila internet, a sve se više čini kako će 2014. obeležiti "Kung Fury".

Naime, trailer ovog filmskog projekta u nastanku polagano osvaja internet iako se pojavio tek juče.

Razlog uspeha? Ima sve što pravi trash hit mora imati: kung fu, ubijanje Hitlera (ili Kung Führera), puno oružja, preterana akcija, Vikinge, besmisleno hakovanje, putovanje kroz vreme, DeLorean, dinosauruse i gomilu referenci na filmove osamdesetih.

Ovo preterivanje sa stilom trenutno je projekat na Kickstarteru i ako skupi dovoljno novca (200 hiljada dolara), iduće će se godine pojaviti na internetu i biti potpuno besplatan.

Stoga, želite li podržati film čija se radnja odvija u Miamiju osamdesetih, Asgardu i Nemačkoj četrdesetih, trk na Kickstarter i podržite Davida Sandberga i njegovu ekipu.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...