•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ema Stone je najisplativija zvezda Hollywooda

Ema Stone, Mila Kunis, Jennifer Lawrence i Natalie Portman dominiraju Forbesovom listom holivudskih zvezda koje se najviše isplati angažovati na filmu.

Ove mlade glumice uspele su da istisnu svoje muške kolege sa prvih pet mesta na spisku.

Ema Stone, zvezda serijala Spiderman, proglašena je najisplativijom glumicom na svetu u protekloj godini. Na svaki uloženi dolar ova talentovana američka glumica zaradila je čak 80 dolara.

Na drugom mestu je Mila Kunis, koju smo nedavno mogli da vidmo u blokbasterima "Ted" i "Oz veliki i moćni", sa zaradom od 68,70 dolara za svaki uloženi dolar, dok je glavna junakinja "Igara gladi" Jennifer Lawrence treća sa zaradom od 68,60 za uloženi dolar.

Lista je sastavljena na osnovu toga koliko je glumici/glumcu plaćeno za određenu ulogu, a koliko je novca film zaradio na bioskopskim blagajnama.

1. Ema Stone (80.70)
2. Mila Kunis (68.70)
3. Jennifer Lawrence (68.60)
4. Natalie Portman (31.30)
5. The Rock (31.10)
6. Daniel Craig (25.60)
7. Russell Croww (25.60)
8. Kristen Stewart (25)
9. Robert Pattinson (23.50)
10. Taylor Lautner (21.40)

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu