•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Iz Akademije besni na Skorsezea

Novo ostvarenje legendarnog Martina Skorsezea "The Wolf Of Wall Street" je njegovo najeksplicitnije u karijeri. I sam reditelj je priznao da nije za svakoga, međutim verovatno nije očekivao burne reakcije članova Akademije koja dodeljuje Oskara.

Ako iko pita jednu od članica, glumicu Houp Holidej, Skorseze neće dobiti prestižnu nagradu.

"Sinoć smo preživeli torturu na Akademiji. "The Wolf Of Wall Street" - tri sata mučenja. Jedno te isto odvratno sranje koje se ponavlja. Nakon filma je počela diskusija koju su mnogi od nas preskočili. Lift se otvorio, Leonardo Dikaprio i Skorseze su izašli, a jedan scenarista je dotrčao do njih vičući 'Kako vas nije sramota, odvratni ste'", napisala je na Facebook profilu Holidej i dodala da je i ona osula paljbu po režiseru, ali se ubrzo udaljila nakon što je svađa nastala.

Predstavnici kuće Paramount koja je objavila Skorsezeov film tvrde da niko nije vikao na režisera, ali da je "jedna osoba" uputila negativne komentare.

Članovima Akademije nije se svidelo što je život brokera Džordana Belforta (Dikaprio) ispunjen usputnim seksom i narkoticima. Skorsezeov “Kazino” 1995. tokom prikazivanja u Akademiji nazvan je "prljavštinom", dok je "The Last Temptation of Christ" iz 1988. osudila hrišćanske zajednica u SAD.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu