•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hot Fuzz (2007)

Nicholas Angel je najbolji policajac u Londonu sa 400% više hapšenja nego bilo koji drugi policajac. Toliko je dobar da svi ostali pored njega deluju loše. Zbog toga ga njegov šef premesti u mesto gde njegov talenat neće sramotiti ostale – u uspavano seoce Sandford u kojem se naoko ne događaju nikakvi zločini. Tamo mu partner postaje dobronamerni policajac Danny Butterman, sin ljubaznog glavnog inspektora Franka Buttermana.

Danny je veliki obožavatelj akcionih filmova i veruje kako je njegov novi velegradski partner stvarni „zločesti dečko“ i njegova šansa da iskusi pravu pucnjavu i jurnjavu automobilima za kojima toliko čezne. Angel nastoji raspršiti te detinje maštarije, a Dannyjev dečački entuzijazam samo ga još više frustrira. Međutim, nakon niza jezivih incidenata u selu, Angel je uveren da Sandford nije onakav kakvim se na prvi pogled čini.

Kako situacija postaje zamršenija, Dannyjev san o eksplozijama, jurnjavi automobilima, pucnjavama i pravoj akciji sve više postaje realnost. Vreme je da seoski policajci u velikom stilu pokažu kako se provodi pravda.

Ekipu koja je dobra ne treba nikako menjati! Režiser Edgar Wright je već radio sa Simonom Peggom i Nickom Frostom a njima se pridružuje u filmu (a i u još nekoliko naslova) i Martin Freeman. U filmu je još nekoliko poznatih filmskih imena u epizodnim ulogama - Bill Nighy, Timothy Dalton, Peter Wight.

Za ljubitelje engleskih komedija, a sa temom akcionih policijskih filmova, Hot Fuzz je prava zabava a verujemo da će te poželeti da pogledate još neke filmove sa istim glavnim akterima.

Žanr:akcija, komedija
Godina:2007
Reziser:Edgar Wright
Scenario:Edgar Wright, Simon Pegg
Uloge:Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman
Uzrast:R
Award:dve nagrade i 4 nominacija
Box office:23.6M USD
Studio:Universal Pictures, StudioCanal, Working Title Films
Zemlja:UK
Website:www.jointhefuzz.com
Jezik:Engleski
Trajanje:121 minut
Podeli:



Preporucujemo