•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trejler za film 'Montevideo, vidimo se' a film uskoro stiže u bioskope

Produkcijska kuća Intermedia network objavila trailer dugoočekivanog nastavka filma „Montevideo, Bog te video“. U pitanju je rediteljski prvenac Dragana Bjelogrlića i smatra se da je jedan od najgledanijih srpskih filmova.

Nakon devet meseci od kako smo putem teasera zavirili u taj daleki Montevideo, možemo da pogledamo i trailer. Bjelogrlić je ranije otkrio da ćemo u filmu „Montevideo, vidimo se“ saznati sa kakvim su se sve iskušenjima borili momci.

„Drugi deo filma se bavi iskušenjem i kako je junake prvog dela Svetsko prvenstvo u Montevideu napravilo ljudima. Oni su se našli u različitim iskušenjima, gledaoci će videti kakvim, i kroz ta iskušenja su sazreli. Otišli su iz Beograda kao dečaci, a vratili se iz Montevidea kao ljudi“, rekao je Bjelogrlić.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila