•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova serija Marka Hentemanna i Setha MacFarlanea

Fox je i službeno pokupio Bordertown, novu animiranu komediju o dve porodice koje žive u pustinjskom gradu na jugozapadu SAD-a, na granici sa Meksikom.

Serija Marka Hentemanna i Setha MacFarlanea (Family Guy, Ted), Bordertown će na satiričan način gledati na kulturne promene koje se događaju u SAD-u. Serija će pratiti život dvojice komšija: Buda Buckwalda i Ernesta Gonzalesa. Bud je oženjen otac troje dece, zaposlen kao čuvar granice koga plaše sve te promene. Ernesto je Meksički imigrant i otac četvoro dece, koji se ponosi svojim uspehom u Americi. Dok se njihovi putevi preklapaju, porodice im se vežu prijateljstvom, romansom i konfliktima.

Komedija će svoju premijeru imati na jesen 2014. godine, a dosta ekipe iz Family Guya se pridružilo projektu uz MacFarlanea. Nadamo se samo da zbog toga serija neće ispaštati.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...