•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezdani ratovi: Epizoda 7 decembra 2015. u bioskopima

Disney i Lucasfilm objavili su konačan datum početka prikazivanja Zvezdanih ratova: Epizode 7, 18. decembar 2015. godine.

Film je još uvek u početnoj fazi pripreme, ali je početak snimanja zakazan za proleće 2014. godine.

"Jako smo uzbuđeni što možemo podeliti s fanovima službeni datum početka prikazivanja. Sredina decembra 2015. godine je idealna zbog uopštenog prazničnog raspoloženja, a i to je dovoljno daleko kako bi filmska ekipa odradila kvalitetan posao", rekao je šef Disney studija Alan Horman.

Nove Zvezdane ratove režiraće J.J. Abrams (Zvezdane staze: U tami, Super 8, Nemoguća misija 3) koji se primio i scenarija uz Lawrencea Kasdana (Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, Zvezdani ratovi 5: Imperija uzvraća udarac, Zvezdani ratovi 6: Povratak Džedaja), a ne Michaela Arndta (Priča o igračkama 3) koji je napustio projekat.

Još uvek nije službeno poznato ko će glumiti u filmu iako se i dalje nagađa kako će Harrison Ford, Mark Hamill i Carrie Fisher ponoviti svoje uloge.

Disney je istovremeno objavio i datum audicije za nekoliko uloga.

18.12.2015. u bioskope dolaze i Sonyjev triler Inferno i ekranizacija popularne WoW igrice, Warcraft.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...