•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Pipi Duga Čarapa' ponovo u problemima sa zakonom

Protekla godina donela nam je puno novina, ali i prisećanja na neke bivše zvezde.

Jedna od najupečatljivijih bila je svakako filmska Pipi Duga Čarapa ili, tačnije, američka glumica Tami Erin, koja se proslavila ulogom u istoimenom filmu iz 1988. godine. Ova 39-godišnjakinja prvo je do medija stigla zahvaljujući fotografisanju u bikiniju i hapšenju, potom zbog navodnog snimka seksa, a sad je ponovo u problemima sa zakonom.

Prema pisanju TMZ-a, "Pipi" je uhapšena ove subote poslepodne nakon što se pijana zabila u čak tri automobila i pobegla s mesta nesreće. A navodno ih nije udarila sva tri odjednom, već jedan po jedan, dok se između svakog udarca pokušala žurno odvesti. Iz policije su javili da je barem jedna osoba prevežena u bolnicu.

Kad su policajci napokon pronašli Tami testirali su je na alkohol te je uhapšena zbog sudara i vožnje pod uticajem. Jedan od očevidaca kazao je da je bila "potpuno izvan kontrole". Kaucija joj je određena na 100.000 dolara.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...