•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jon Favreau radi na novom filmu - Knjiga o džungli

Kada se spomene ime Jon Favreau, ljubitelji filmskih blockbustera će se odmah setiti barem nekoliko filmova koji su izašli u zadnjih nekoliko godina a sa kojima Joh ima veze kao režiser, producent ili glumac. Pomenućeno samo neke: Iron Man 1-3, The Avengers, Cowboys & Aliens...

Sada je rešio da se vrati žanru gde je takođe imao dosta uspeha (Zathura: A Space Adventure, Elf...) a u pitanju su porodični filmovi i to kao potencijalni reditelj Disneyeve adaptacije poznatog romana Rudyarda Kiplinga Knjiga o džungli. Film bi trebao da krene u produkciju početkom sledeće godine a Justin Marks već završava scenario.

Disney je 1967. godine napravio najpoznatiju adaptaciju ove knjige, animirani film Knjiga o džungli, a 1994. godine smo mogli da gledamo prvu igranu adaptaciju koja je prošla nezapaženo.

Još uvek nema nikakvih informacija o mogućim glumcima u ovom filmu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...