•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Javier Bardem ponovo negativac na filmu

Joe Wright voli oživljavati bajke na velikim platnima, a sada se upustio u novi projekat o svima dobro poznatom junaku iz Nedođije. Ova priča o besmrtnom Petru Panu uvodi nas kroz drugačija vrata od onih koje je Kapetan Kuka otvorio brojnim rediteljima i otvara priču o dečaku iz magične zemlje koji postaje spasilac domorodaca i povede bunu protiv zlih pirata.

Harizmatična uloga glavnog negativca ponuđena je poznatom filmskom zlikovcu, Javieru Bardemu a ohrabruje činjenica da će možda učešće na ovom projektu uzeti još mnoga poznata imena iako nije poznato ko će igrati Petra Pana. Treba pomenuti da Warner Bros razmišlja i o celoj franšizi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...