•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jesse Eisenberg i Kristen Stewart zajedno u novoj komediji

Od reditelja uspešne komedije Projekt X, Nime Nourizadeha, dolazi nova akciona komedija naziva American Ultra. U njoj bi glavne uloge trebali igrati Kristen Stewart i Jesse Eisenberg. Scenario za film potpisuje Max Landis, scenarista SF drame Hronike. U produkciji se nalaze Anthony Bergman, David Alpert i Britton Rizzio.

"American Ultra je najbolja zabava koju možete dobiti u bioskopu bez upotrebe droge ili vatrometa.", rekao je Bergman, uspešni producent filmova.

U filmu American Ultra Eisenberg će se naći u ulozi demotivisanog tipa koji je stalno napušen a koji živi sa svojom djevojkom u malom, uspavanom gradu. Jedne noći njihovi životi dožive neočekivani obrt kada počne da ga progoni njegova prošlost i on postane meta vladine operacije u kojoj njega trebaju eliminisati.

Snimanjem novog filma trebalo bi da počne aprila 2014. godine.


Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....