•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Killing Bono (2011)

Nil Makormik je oduvek znao da će biti popularan. Mladi irski tekstopisac i genije u povoju neće da prihvati ništa manje od života rokenrol zvezde. Ali u školskom bendu “Hajp”, ima mesta samo za jednog pevača, i njegov prijatelj Pol je već dobio taj posao. Nil zato osniva bend s bratom Ivanom, odlučan da ostavi “Hajp” iza sebe. Postoji samo jedan problem: “Hajp” je promenio ime u U2, a Pol je postao Bono.

Naravno, za Nila postoji samo jedna mogućnost: Da postane poznatiji od benda U2. Braća odlaze u London u potrazi za slavom, ali im smeta nepravda u muzičkoj industriji i ogromni uspeh njihovih starih rivala iz škole koji umanjuje svaki njihov pokušaj da učine nešto. Čim su postigli neki primetan uspeh, Ivan otkriva šokantnu istinu koja stoji iza Nilovog rivalstva sa bendom U2, i preti da će uništiti sve.

Dok se njegovi snovi o rokenrolu ruše, Nil oseća da je njegov neuspeh povezan sa Bonovim uspehom. Da li je on jin Bonovog janga? Da li je osuđen da zauvek živi u senci super zvezde? Šta ako je odgovor... Ubiti Bonoa?

Žanr:komedija, muzički
Godina:2011
Reziser:Nick Hamm
Scenario:Dick Clement, Ian La Frenais
Uloge:Ben Barnes, Robert Sheehan, Krysten Ritter
Uzrast:R
Studio:Cinema Three, Generator Entertainment, Greenroom Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.killingbonoblog.com
Jezik:Engleski
Trajanje:114 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila