•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Family (2013)

Nakon što su postali zaštićeni svedoci zbog cinkarenja, šef mafije i njegova porodica sele se u miran gradić u Francuskoj. I pored svih napora CIA agenta Stensfilda (Tomi Li Džons) da ih drži pod kontrolom, Fred Manconi (Robert De Niro) i njegova porodica se vrlo lako vraćaju starim navikama i razotkrijvaju svoj identitet, olakšavajući nekadašnjim pajtašima da im uđu u trag.

Reditelj Lik Beson snimio je film Malavita po humorističkom romanu francuskog pisca Tonina Benakvista. Radeći po knjizi autor se pitao “Može li čovek, koji se bavio kriminalnim radnjama, da postane uzoran. Radio sam istraživanje zaštićenih svedoka, ali moj roman se pre svega bazira na komediji o bivšem bosu mafije koji počinje da živi životom običnog građanina. Taj kontrast mi je zvučao interesantno”, rekao je pisac.

Ovo je priča o jednoj neobičnoj porodici, u kojoj svi članovi moraju da se kriju od mafije, a ujedno i da se suočavaju sa izazovima svakodnevnog života. Poput drugih porodica. Oskarovca Roberta De Nira privukla je interesantna tema i rado se prihvatio glavne uloge: “Ovo je zanimljiv mafijaški žanr, baziran na knjizi. Fred je tip koji je ocinkario celu svoju ekipu. Iako priča deluje nadrealno, likovi se mogu pronaći i u stvarnom životu, pogotovo kada je reč o političarima”, rekao je glumac koji se detaljno pripremao za ulogu istražujući i raspitujući se kod eksperata i novinara, koji se bave organizovanim kriminalom. Glumac opisuje svoj lik “Kada čovek dođe u određene godine, onda želi da objasni svoje dotadašnje viđenje stvari. On hoće na neki način da se iskupi za ono što je radio u životu i da obrazloži svoje životne odluke, kako bi imao mira”, rekao je De Niro.

Glumac Tomi Li Džouns i reditelj Lik Beson su godinama prijatelji i već su sarađivali. Reditelj kaže da je reč o profesionalnom glumcu koji prihvata savete, ali ne gubi vreme. Tomi Li Džouns kaže da je divno je bilo na snimanju u Francuskoj. “Nikada do sada nisam radio sa De Nirom, tako da je to bilo nešto što nisam mogao da odbijem”, rekao je on.

Reditelj se nada da će publika lepo prihvatiti ovaj film: ”Zadovoljstvo je bilo snimati ovaj film. Želeli smo da bude najpre zabavan, iako je reč o ozbiljnoj temi“, rekao je reditelj.

Žanr:komedija, krimi, triler
Godina:2013
Reziser:Luc Besson
Scenario:Luc Besson, Michael Caleo
Uloge:Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron
Uzrast:R
Studio:EuropaCorp, Relativity Media, TF1 Films Production
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...