•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gamer (2009)

Hip-hop film sa interesantnim estetskim idejama (igrač ili gejmer u kome se stvarni život i igra prepliću) u kome postoji mnogo zajednčkih tačaka sa stilom Luca Bessona.

Glavnu ulogu igra Said Taghmaoui, (znate ga iz filmova Mržnja i Tri kralja) u filmu koji pokušava da modernizuje ideje kultnog klasika Tron. Hakeri nisu predstavljeni kao u hollywoodskim filmovima, ovde su oni više kao neka urbana gerila.

Zaplet je zasnovan na poznatom tripu o velikim bezdušnim korporacijama koje eksploatišu male ljude. Jedan od tih malih ljudi odlučuje da se udruži sa grupom ekscentričnih mladih prijatelja da bi se osvetio i usput došao do bogatstva.

Kao što već pogađate, kompjuteri će postati glavno oružje u ovom obračunu. Glavni junak je i pomalo nepromišljen, ugovore potpisuje a da ih nije pročitao, pravi samo jednu kopiju demo igrice...

Ta vrsta humora je direktno preuzeta od Bessona, a Said Taghmaoui koristi rešenja Samyja Nacerija iz filma Taxi. Znači, šarmantno, brzo i pomalo mangupski. Veoma zabavan film.

Žanr:akcija, sf, triler
Godina:2009
Reziser:Mark Neveldine, Brian Taylor
Scenario:Mark Neveldine, Brian Taylor
Uloge:Gerard Butler, Michael C. Hall, Ludacris
Uzrast:R
Award:1 nagrada
Box office:20.5M USD
Studio:Lionsgate, Lakeshore Entertainment
Zemlja:United States
Website:ultimategame-lefilm.com
Jezik:Engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu