•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Elektra (2005)

Marvel, autor X-Mena i Spider-Mana, ekranizovao je još jedan svoj strip - u pitanju je Elektra. U finalnom obračunu dobra i zla prevagnuće strana kojoj se pridruži ova ratnica a glavnu ulogu snažne, zagonetne i seksepilne akcione junakinje Elektre igra Jennifer Garner.

Nakon što je poginula pomažući Daredevilu, odvažnu Elektru iz mrtvih je uskrsnuo slepi Stick, stari učitelj borilačkih veština. Tokom sledećih nekoliko godina Stick je Elektru pretvorio u izuzetno veštog plaćenog ubicu, od čijeg imena strepe kriminalci širom sveta. Ali nju još uvek progone sećanja na detinjstvo i traumatske trenutke otkrića mrtvog tela ubijene majke. Elektra u komšiluku svoje kuće na jezeru upozna udovca Marka Millera i njegovu 13-godišnju kći Abby. Kada sazna da su upravo njih dvoje njene nove mete, Elektra shvati da ovaj put ne može da izvrši zadatak. Istovremeno saznaje i da se Millera i Abby žele domoći i pripadnici tajne zločinačke organizacije Ruka, predvođene nemilosrdnim Kirgijem, sinom opasnog zločinca Roshija. Kirgi, Roshi i njihovi ljudi obdareni natprirodnim moćima, Stone, Typhoid i Tattoo, Elektrini su stari neprijatelji. Međutim, ni sa udovcem Millarom i Abby nije sve onako kakvim se čini...

Atraktivan, dinamičan i efektno stiliziran fantastični akcioni triler producenta i reditelja Roba Bowmana, filmaša najpoznatijeg po TV seriji Dosije X, svojevrsni je spin-off hita "Daredevil" i adaptacija stripa Franka Millera. Film "Elektra" je glumcima Jennifer Garner i Goranu Višnjiću trebao da predstavlja ulaznicu u društvo holivudskih filmskih zvezda.

Ovde je reč o zabavnom i uzbudljivom filmu čiji su aduti obilje akcije, precizno koreografisane akcione sekvence i raspoloženi glumački nastupi. Uz Kirsten Prout, u sporednim ulogama su Terence Stamp i Cary-Hiroyuki Tagawu. Filmsku fotografiju potpisuje Bill Roe, a muziku Christophe Beck.

Žanr:akcija, krimi, fantazija
Godina:2005
Reziser:Rob Bowman
Producent:Rob Bowman
Scenario:Mark Steven Johnson, Frank Miller
Uloge:Jennifer Garner, Goran Višnjić, Will Yun Lee
Uzrast:PG-13
Award:dve nominacije
Box office:24.4M USD
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation, Regency Enterprises, Marvel
Zemlja:Canada
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...