•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džejk Gilenhal povredio ruku na snimanju

Američki glumac Džejk Gilenhal je u sredu ozbiljno povredio ruku kad je udario ogledalo na snimanju filma u Los Anđelesu, saopštila je danas njegova portparolka Mara Baksbaum.

Gilenhalu (32), koji je 2006. bio nominovan za Oskara u ulozi kauboja homoseksualca u filmu "Brokeback Mountain", morale su posle nesreće da budu ušivene posekotine, dodala je njegova portparolka.

"Džejk je u veoma napetoj sceni trebalo da jako udari u ogledalo. Nažalost, ogledalo se razbilo i Džejk je posekao ruku", objasnila je ona.

Prema njenim rečima, morao je da bude ušiven na nekoliko mjesta u hitnoj službi i napustio je bolnicu dva sata kasnije. Već se vratio na snimanje.

U filmu "Nightcrawler", Gilenhal igra ulogu nezavisnog novinara koji istražuje zločine u Los Anđelesu.

Za ulogu, glumac je morao mnogo da smrša, pa se na nedavnoj dodeli nagrada "Holliwood film Award" pojavio na crvenom tepihu vidno mršav.

Trenutno se u svetu prikazuje Gilenhalov film "Zatvorenici" Denija Vilneva, u kome igra pored Hjua Džekmena.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...