•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nova i mlada pojačanja za film “Ghostbusters 3”

Priče o snimanju trećeg dela filma “Ghostbusters” se godinama provlače kroz medije, a evo i nekih novih. Glumci koji bi se navodno trebalo pridružiti proverenoj staroj ekipi je Emma Stone i Jonah Hill, a likove koje bi trebali da igraju su Anna i Jeremy. Doduše, nije poznato niti je otkriveno ko su zapravo Anna i Jeremy niti koja je njihova veza sa celom pričom.

Iako cela ta priča vezana za treći deo Ghostbustersa traje već skoro celu deceniju, scenarista i glumačka zvezda filma, Dan Aykroyd, koji je ujedno i jedini službeno potvrđen za treći film, kazao je kako se oseća ponovno ohrabreno sa scenarijem i da predviđa kako bi snimanje filma moglo početi već u aprilu 2014. godine. Takođe je otkrio kako će se novim nastavkom predstaviti novi, mlađi tim Ghostbustersa koji svoju priču započinje u studentskim danima na Univerzitetu Kolumbija u New Yorku. Ovo je možda čak i početak nove serije filmova sa temom Isterivača duhova.

Kako za sada stvari stoje, Bill Murry definitivno je odbio da reprizira svoju ulogu Dr. Petera Venkmana dok je njegov kolega Tick Moranis samo jednom prilikom izjavio kratko “ovo mora biti nešto veoma dobro”.

Podsetimo, Aykroyd i scenarista Harold Ramis, potpisuju scenario originala iz 1984. godine “Ghostbusters” i onaj iz 1989. godine “Ghostbusters II”. Kada je bilo u pitanju stvaranje scenarija za treći deo, dvojac je naišao na poteškoće oko koncepta pa je navodno u pomoć priskočio i Ethan Cohen.

Kada se film “Ghostbusters III” može očekivati u bioskopima, ako ga uopšte i bude bilo, ne može se sa sigurnošću reći.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...