•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Peni iz „Velikog praska” se udala tokom emisije

Glumica Kejli Kuoko, poznata po ulozi Peni iz serije “Teorija velikog praska”, udala se u emisiji Elen Dedženeris za svog verenika, tenisera Rajana Svitinga.

Kuoko je tokom emisije pričala o vezi i veridbi nakon samo tri meseca zabavljanja, a kada je kazala da bi se za Svitinga udala “kad god”, voditeljka emisije dovela je tenisera i producenta koji poseduje dozvolu za venčavanja.

Glumica je za tu priliku dobila i veo kao i ogrlicu, ali su se i ona i njen partner celo vreme ponašali kao da je u pitanju šala.

“Ovo nije legitimno?”, upitao je Sviting, ali mu je nakon obreda Dedženeris kazala da su zaista u braku.

Ona je ovu informaciju potvrdila i na društvenoj mreži Twitter: “Čestitam Kejli Kuoko i Rajanu Svitingu. Vaše venčanje je bilo prelepo. I naravno po zakonu”.

Venčanju su pored kamermana, voditeljke, producenata i ostalih članova televizijske ekipe prisustvovali i ljudi koji su se našli u publici za potrebe snimanja emisije.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...