•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

11:59 (2005)

Iscrpljen i umoran novinski fotoreporter, Aaron Doherty budi se usred ničega... On mora pokušati da složi kockice događaja iz proteklih 24 sata. Postavlja se pitanje da li su se ta poslednja 24 sata zaista i dogodila?

Ponedeljak noć: 11:59 - nakon što je upravo objavio nacionalnu vest godine, Aaronova karijera je u usponu. Međutim, nakon noći proslave i pića, Aaron gubi svest i budi se u polju usred ničega. Kada se konačno uspe vratiti u grad, otkriva da je, na užas svog šefa, bio odsutan čitav dan! Takođe saznaje da je osumnjičeni za ubistvo dvoje dece, koji je zahvaljujući Aaronovom tekstu bio uhapšen, sada ubijen.

Boreći se kako bi sačuvao i svoju karijeru i zdrav razum, Aaron konačno otkriva da je uhapšen pogrešan čovek, dok je naknadno ubistvo ovog nevinog čoveka celo vreme bilo planirano. Što je još gore, Aaron počinje da veruje da je njegova TV mreža uključena u ovu zaveru nameštanjem priče za javnost.

Sreda noć: 11:59 - Aaron se sprema da pozove svoju partnerku, reporterku Lisu Winders i da joj ispriča joj sve o zaveri. Međutim, pre nego što to učini, Aaron ponovo gubi svest i budi se u istom polju usred ničega. Ponovo se uspeva vratiti u grad samo da bi shvatio da se ovoga puta vratio u prethodni dan!

Žanr:misterija, sf, triler
Godina:2005
Reziser:Jamin Winans
Producent:Joe Sekiya
Scenario:Jamin Winans
Uloge:Raymond Andrew Bailey, Laura Fuller, Megan Heffernan
Studio:Double Edge Films
Zemlja:United States
Website:www.doubleedgefilms.com
Jezik:Engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...