•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Liam Neeson u ulozi plaćenog ubice u svom novom filmu

Počelo je snimanje novog trilera Liama Neesona Run All Night. Film režira Jaume Collet-Serra, a Neesonu se pridružuju Joel Kinnaman i Ed Harris.

Brooklynški mafijaški ubica Jimmy Conlon, nekada poznat kao The Gravedigger je imao i bolje dane. Najbolji prijatelj mafijaškog bossa Shawn Maguire je progonjen od duhova prošlosti i od jednog detektiva koji je jedan korak iza njega poslednjih 30 godina. Jedina uteha mu se nalazi na dnu čaše viskija. Ali kad mu se njegov otuđeni sin Mike pretvori u metu, mora odabrati između mafijaške i prave porodice.

Podeli:



Preporucujemo