•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Invisible (2007)

U pitanju je rimejk švedskog filma "Den Osynlige" koji je nastao prema istoimenoj noveli pisca Matsa Wahla. The Invisible nije previše oduševio publiku prvenstveno zbog mlakog mešanja žanrova.

Nick Powell je budući maturant koji zarađuje rešavanjem domaćih zadataka ili pismenih zadataka svojim školskim drugarima. Pred njim je sjajna budućnost, ali jedne mračne noći doživi brutalan napad i napadači ga ostave misleći da je nastradao. Uhvaćen između sveta živih i mrtvih, odakle može promatrati žive, ali njega niko ne vidi i ne čuje, moraće da reši zagonetku - šta mu se dogodilo i zašto, i to pre nego mu istekne vreme.

Dok Nick otkriva strašnu istinu koja leži iza njegovog stanja, trag ga vodi od njegove majke do zabrinute devojke koja bi mogla imati odgovor na njegova pitanja i pomoći mu da se probudi iz toga stanja. Da li će Nick ostati duh ili će rešiti ono šta ga muči videćete u filmu.

Žanr:krimi, drama, fantazija
Godina:2007
Reziser:David S. Goyer
Producent:Gary Barber
Scenario:Mick Davis, Christine Roum
Uloge:Justin Chatwin, Margarita Levieva, Marcia Gay Harden
Uzrast:PG-13
Award:1 nominacija
Box office:20,5M USD
Studio:Hollywood Pictures, Spyglass Entertainment, Birnbaum / Barber
Zemlja:United States
Website:www.myspace.com/theinvisiblemovie
Jezik:Engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...