•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Summer Catch (2001)

Najveća zvezda tinejdžerskih filmova s kraja devedesetih Freddie Prinze Jr. u filmu "Summer Catch" ostvario je jednu od manje poznatih, ali jako dopadljivih uloga. Među ostalim glumcima ove tinejdžerske sportske komedije treba istaći i kasnije proslavljenu Brittany Murphy tei legendarnog Briana Dennehyja.

Svakog leta, najtalentovaniji studentski igrači okupe se u Cape Codu, gde u bejzbol kampu usavršavaju svoju igru i takmiče se za poziciju u lokalnom timu koji se nebrojeno puta pokazao kao odskočna daska za ulaz u elitnu američku ligu MLB. Ryan Dunne, dečko iz radničke porodice, nakon mnogo vremena prvi je meštanin koji je dobio šansu u kampu, ali ga iskušenja i sukobi izvan terena ometaju u dokazivanju.

Prekrasna, seksi, sofisticirana bogatašica Tenley Parrish letuje u gradu i susret s njom Ryanovu će pažnju odvući u drugom smeru. Takođe, netrpeljivost Ryanovih prijatelja i nadobudnih stranaca, polaznika kampa, doseže vrhunac obračunom između Ryana i njegovog perspektivnog suigrača Erica. Međutim, kada se u gradu pojavi skaut koji traži igrače za profesionalnu ligu, Ryan sve drugo ostavlja po strani jer mu je sportski talent jedina karta za izlaz iz malog industrijskog grada, u bolji život.

Koristeći glumačke kvalitete okupljene ekipe, i dobro poznavajući sport o kojem je reč, reditelj Michael Tollin je snimio istovremeno lepršav, ali i ozbiljan film o sportskim ambicijama i snovima.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2001
Reziser:Michael Tollin
Scenario:Kevin Falls, John Gatins
Uloge:Freddie Prinze Jr., Jessica Biel, Fred Ward
Uzrast:PG-13
Box office:19.7M USD
Studio:Warner Bros.
Zemlja:United States
Website:www.summercatch.com
Jezik:Engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...