•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harrison Ford se vraća još jednoj svojoj kultnoj ulozi

Glumac Harrison Ford otkrio je medijima kako je s Ridleyjem Scottom razgovarao o potencijalnom nastavku "Blade Runnera", naučno-fantastičnog hita iz 1982. godine. Michael Green navodno piše scenario za drugi deo kultnog filma u kome bi Ford trebao reprizirati ulogu Ricka Deckarda.

"Nedavno sam se sastao sa Scottom. Divim mu se i kao čoveku i kao reditelju i bio bih srećan kada bih s njim sarađivao na nastavku ove priče", izjavio je Ford.

Originalni film "Blade Runner" imao je burnu produkciju, a nije doživeo komercijalni uspeh pri premijeri, ali vremenom je stekao kultni status i postao je klasik žanra. Film se bazira na romanu autora Philipa K. Dicka - "Do Androids Dream of Electric Sheep?", ali o snimanju nastavka trenutno ima samo priča, ništa službeno nije potvrđeno.

Harrisona Forda trenutno imamo prilike da gledamo u filmu Enderova igra, a očekujemo ga i u filmovima Indiana Jones 5, Anchorman 2: The Legend Continues, The Expendables 3 i Star Wars: Episode VII. Nije loše za dekicu koji je zagazio u osmu deceniju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu