•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Biografija Džeka Nikolsona: Droge i strast sa Meril Strip

Nova biografija Džeka Nikolsona otkriva mnoštvo pikantnih detalja iz života ove holivudske zvezde i glumca koji je bio na glasu kao veliki ženskaroš. Tako je upravo odjeknulo u javnosti da se intimno družio i sa slavnom Meril Strip, s kojom je glumio u filmovima "Heartburn" i "Ironweed".

Tokom snimanja filma "Ironweed" 1986. godine njegova kamp kućica se često ljuljala, nakon čega bi dve zvezde izlazile pomalo ošamućene, a filmska ekipa pričala je više o njima nego o samom filmu. Upoznali su se godinu dana ranije na snimanju "Heartburna", a Stripova je rekla da joj je to bio doživljaj kao da upoznaje Mika Džegera ili Boba Dilana.

Navodno je na kraju snimanja Meril izbacila Džeka iz hotelske sobe i rekla da nikada više neće sA njim snimati nijedan film, ali je porekla te navode.

Nakon strasne veze, ostali su dobri prijatelji.

Nikolson je bio samo jednom u braku, sa Sandrom Najt, sa kojom ima ćerku Dženifer. Međutim, ima još dvoje dece sa bivšom devojkom Rebekom Brusard, zatim ćerku Hani Holman iz veze sa danskom glumicom Vini Holman, i sina Kaleba Godarda iz veze sa glumicom Sjuzan Anspač.

Knjiga Marka Eliota takođe otkriva kako je Nikolson hronično koristio drogu u ranim danima svoje karijere. Na LSD-u je iskusio i fantazije o kastraciji, proživljavao je homoerotične strahove i spoznaju da nije bio željen kao dete. Takođe, suočio se s problemom preuranjene ejakulacije, koji ga je mučio još od vremena kad je spavao sa Georgianom Karter.

Na LSD-u je napisao scenario za film "The Trip" iz 1967. godine. Redovno je koristio marihuanu dok je pisao scenario za psihodeličnu avanturističku komediju "Head" grupe "The Monkees".

U to je vreme upoznao i Vorena Bitija. Međusobno su se uvažavali, ali i takmičili osvajajući žene. Džek ga je zvao Profesionalac zbog sposobnosti da odvede ženu u krevet, dok je Biti nazvao Džeka Weaver zbog sposobnosti da ispriča dobru priču.

Nova biografija otkriva veliku dramu Džeka Nikolsona. Prvih 37 godina života verovao je kako je dete Džona i Etel Mej Nikolson, sve dok 1974. nije saznao da je njegova starija sestra Džun u stvari bila njegova majka, dok mu je otac bio tamnokosi šarmer i nekadašnji muzičar Don Furcilo-Rose.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....