•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oglasio se Clooney: Želim da prestanu glasine o Monici

Odkako je ovo leto prekinuo sa Stacy Keibler, Georgea Clooneyja povezuju sa nizom žena. Poslednjih mesec dana pisalo se kako je u vezi sa Katie Holmes, hrvatskom manekenkom Monikom Jakišić i londonskom advokaticom Amal Alamuddin.

– Tri različite priče u tri nedelje. Trebao bih biti sportista. Ali, ne, naravno, sve je izmišljeno – rekao je 52-godišnji glumac.

Kako kaže Clooneyjev portparol Stan Rosenfield, glumac je konačno morao zaustaviti tračeve.

– George želi da se zaustavi ovo s...e sa Monikom. Želi da Katie uzme odmor, a Amal da bude u mogućnosti baviti se svojim slučajevima, a da je nito ne gnjavi samo zato što je jednom večerala sa Georgeom i još četvoro ljudi. Čak sam pitao Georgea da li je to istina i rekao je da nikada ne komentiše privatan život, ali u interesu da se zaustavi uznemiravanje ovih triju žena, osetio je da mora – kaže Rosenfeld.

– George već godinama nije u vezi sa Monikom, a ne zabavlja se ni sa Katie Holmes. Ona ga je samo zagrlila na premijeri. Nije ni novi Amalin dečko, sa njom sarađuje zbog programa nadzora satelita nad Sirijom – rekao je izvor blizak glumcu, potvrđujući izjavu Clooneyevog portparola.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...