•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novo pojačanje u filmu ’22 Jump Street’

Iako je već uveliko krenulo snimanje nastavka filma 21 Jump Street, nazvanog jednostavno – 22 Jump Street, čini se da će se još neka imena pridružiti snimanju filma. Snimanje je krenulo krajem septembra, uz povratak glavnih zvezda prvog dela, Channinga Tatuma, Jonaha Hilla i Ice Cubea, i pridošlicu Amber Stevens. Filmu priključio i mladi talentovani britanski glumac Craig Roberts, iako se ističe da u ovom trenutku njegova uloga u filmu još nije tačno poznata.

Prema scenariju koji su napisali Jonah Hill i Michael Bacall, 22 Jump Street počinje tamo gde se prvi deo završio – partneri Jenko (Tatum) i Schmidt (Hill) nastavljaju sa svojim tajnim zadatkom na lokalnom fakultetu. Na poslu ovaj ludi dvojac biva odvojen – prvi se pridružio fudbalskoj ekipi, a drugi je upao u umetničku seksciju, a oni moraju naći način kako da reše slučaj i da ostanu prijatelji. Ice Cube će reprizirati ulogu policijskog kapetana Dicksona.

22 Jump Street će imati svoju premijeru 13. juna 2014. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...