•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ovako će izgledati "Justice League: War"

Svi super junaci su ponovo zajedno na jednom mestu: Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Cyborg i Shazam i zajedno su spremni da krenu u novu avanturu DC Universa.

Iz Warner Brosa su na Comic-Conu ove godine objavili kako će njihov sledeći animirani film iz DC Universa biti Justice League: War, koji svoj izlazak na Blu-rayu i DVD očekuje tokom 2014. Iako nisu objavili ciljani datum izlaska ipak su odlučili objaviti prvi trailer za superherojsku animiranu avanturu.

Na čelu glumačke ekipe će se naći Alan Tudyk i Jason O'Mara koji će pozajmiti svoje glasove Supermanu i Batmanu, a koji se udružuju sa Wonder Woman (Michelle Monaghan), Flashom (Christopher Gorham) i Green Lanternom (Justin Kirk) sa kojima osnivaju Ligu Pravde (Justice League) kako bi zaustavili vanzemaljski pokušaj uništavanja Zemlje.

Režiser ovog animiranog akcijsko-avanturističkog filma Justic League: War je Jay Oliva dok je priča temeljena na prvoj priči o Justice League autora Geoffa Johnsa i Jima Leeja. Svoje glasove još su pozajmili i Sean Astin, Shemar Moore i Steve Blum.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila