•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emile Hirsch u ulozi Johna Belushija u novom projektu

Steve Conord priprema novi projekat, koji do sada još uvek nema zvanično ime, o životu preminulog glumca Johna Belushija. U filmu bi, kako se saznaje, treblo da se pojavi i Emile Hirsch i to u ulozi samog Belushija.

Radi se o indie drami koja se bavi životom glumačke ikone i alegorijom o veličanstvenosti i tragičnosti "američkog sna". Film će istražiti njegov uspon ka slavi krajem 70-ih godina prošlog veka kada je bio u originalnoj postavi Saturday Night Livea i glumio u legendarnim filmovima Braća Blues i Zverinjak pa sve do šokantnog smrtonosnog predoziranja u 33. godini života u hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu.

Za izvršnog producenta filma odabran je Dan Akroyd, koji je bio jedan od najboljih prijatelja Belushija kao i njegov čest saradnik. U produkciji će se takođe naći i Belushijeva supruga Judy Belushi Pisano koja je s Tannerom Colbyjem napisala knjigu Belushi po kojoj je reditelj Conrad temeljio scenario.

Emile Hirsch, koji će se naći u ulozi legendarnog Belushija, relativno je mladi glumac koji tek sada polako gradi svoju karijeru. Trenutno se očekuje da se pojavi u ulozi Clydea Barrowa u mini seriji Bonnie and Clyde koja će se prikazati u decembru ove godine kao i u akcijskom trileru The Lone Survivor u kojem će glumiti uz Marka Wahlberga, Bena Fostera i Erica Banu.

Ovo nije prvi film o životu Johna Belushija a onaj iz 1989. naziva Wired, sa Michaelom Chiklisom u glavnoj ulozi, prvenstveno nije naišao na odobravanje Belushijeve supruge, koja je deo ovog biografskog filma. Film bi sa snimanjem trebao početi u proleće 2014. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu