•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

X-Men: Days of Future Past (2014) - uskoro

U filmu „X-Men: Dani buduće prošlosti" X-men tim bori se za opstanak mutanata, a pomoć pronalaze u prošlosti. U susretu sa sobom iz mladosti, oni će menjati prošlost kako bi spasili budućnost.

Ovo je nastavak filmova „X-men: Prva klasa" i „X-men: Poslednje uporište", u kome uloge ponavljaju dobro poznati glumci iz oba dela. Vulverina igra Hju Džekmen, Dženifer Lorens ponovo se pojavljuje kao Mistik, Juan Mekelen i Patrik Stjuart igraju starijeg Magneta i Čarlsa Ksavijera, dok mlađeg Magneta i profesora X igraju Majkl Fasbender i Džejms Mekavoj.

U filmu igraju i Hale Beri, Ana Pakin, Elen Pejdž, Danijel Kudmor, Šon Ašmor, Nikolas Holt i Lukas Til.

Novi članovi sjajne ekipe su Piter Dinklidž (Igra prestola) i francuska zvezda Omar Si (Nedodirljivi), kao i Bobo Stjuart, Fan Bingbing, Adan Kanto, Evan Peters i Džoš Helman.

„X-Men: Days of Future Past“ dolazi u bioskope 23. maja 2014. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu