•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tarantino primio nagradu Lumiere 2013

Američki reditelj nagradu je proslavio plesom iz svog filma "Pulp Fiction", izrazivši zadovoljstvo što prima nagradu u gradu u kojem je nastala filmska umetnost.

Američki reditelj Kventin Tarantino primio je u Lionu nagradu Lumiere 2013 koju mu je uručila njegova omiljena glumica, Uma Turman.

Reditelj filmova "Reservoir Dogs", "Inglourious Basterds" i "Django Unchained" nagradu je proslavio plesom iz, takođe svog, filma "Pulp Fiction" i ustvrdivši kako je srećan što prima nagradu u gradu u kojem je filmska umetnost nastala i gde su se sreli roditelji braće Lumijer jer je, kako je izjavio, "taj susret omogućio rođenje filma pa sam i ja imao što u životu da radim".

Direktor Festivala Lumiere Tjeri Fremo i predsednik Instituta Lumiere, Bertrand Tavernije, naglasili su veliku Tarantinovu filmsku kulturu i podsetili da se nagrada Lumiere dodeljuje za celokupno delo i za "iskazano divljenje filmu".

Tarantino je, naime, poznat kao reditelj čiji su filmovi prepuni referenci na prošlost filma.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu